انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

 

1-  مسئول فني بايد به صورت فعال در ساعات توليد و بسته بندي در کارخانه حضور داشته باشد و امور مربوطه را نظارت وسرپرستي نمايد در غير اينصورت پروانه اش به مدت سه ماه لغو مي گردد . در صورتيكه مسئول فني در دوره هاي آموزشي، سمينارها و گردهمايي مسئولين فني شرکت مي نمايد، لازم است موضوع با هماهنگي دانشگاه علوم پزشكي مربوطه بوده و منحصرا با تعيين جانشين موسسه اجازه فعاليت دارد.

 2-  ابلاغ به موقع جهت تمديد پروانه هاي ساخت به مدير عامل کارخانه و در صورت عدم اقدام وي مراتب را به اداره نظارت برمواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي دانشگاه مربوطه گزارش نمايند.

بقیه در ادامه مطلب...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

صفحه قبل 1 صفحه بعد